Budapest, III. kerületi pénzváltók (11 db)

Ezen az oldalon a listázzuk a(z) III. kerületi pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb III. kerületi valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres? Ismer egy III. kerületi pénzváltót, amely még nincs benne az adatbázisunkban? Kattintson ide, és segítsen nekünk abban, hogy még több és pontosabb információ álljon az Önök rendelkezésére!

A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok, valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól függően naponta többször is változhatnak. A pontos adatokért lépjen kapcsolatba a kiválasztott pénzváltó hellyel. A weboldalon található téves információkból a valutaváltás során fakadó kellemetlenségekért sem a konkrét pénzváltó hely, sem pedig a valutacentrum.hu felelősséget nem vállal.
Egyes pénzváltók a tranzakciós illeték bevezetésével kezelési költséget számíthatnak fel! A weboldalon olvasható árfolyamok ezen költséget nem minden esetben tartalmazzák!

Település Név Cím Nyitvatartás
Budapest Exclusive Change Kft. III. EuroCenter - Bécsi út 154. H-Szo: 8:30-20, V: 9-18
Budapest Exclusive Special Change Kft. III. Auchan Óbuda - Szentendrei út 115. H-Szo: 9-21, V: 9-20
Budapest Exclusive Extreme Change Kft. III. Bécsi út 262. H-Szo: 9-20, V:9-19
Budapest Northline III. Flórián tér 6/9.
Budapest Northline III. Praktiker Áruház - Bécsi út 136.
Budapest Northline III. Új Udvar Bevásárló Központ - Bécsi út 38-42.
Budapest Northline III. Rákóczi u. 36., Csillagvár bevásárló központ
Budapest Bálint Change III. Kolosy tér 5-6. H-P: 9-17:30
Budapest Exclusive Extreme Change Kft. III. Bécsi út 136., Stop Shop H-P: 10-19, Szo: 10-17
Budapest Correct Change III. Lajos u. 51. H-P: 9-18
Budapest Correct Change III. Pünkösdfürdő u. 52. (Self Store Plaza) H-P: 9-18, Szo: 9-15

FIGYELEM! Bár mindent megteszünk, hogy az adatbázisunkban szereplő adatok hűen tükrözzék a valóságot, előfordulhat, hogy a keresés eredményeként kiválasztott pénzváltó hely a térképen nem pontosan ugyanazon a földrajzi koordinátán kerül ábrázolásra, ahol a valóságban található. Ha ilyen eltérést tapasztal, megköszönjük, ha Kapcsolat menüpontunkban tájékoztat minket!