Budapest, XX. kerületi pénzváltók (4 db)

Ezen az oldalon a listázzuk a(z) XX. kerületi pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb XX. kerületi valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres? Ismer egy XX. kerületi pénzváltót, amely még nincs benne az adatbázisunkban? Kattintson ide, és segítsen nekünk abban, hogy még több és pontosabb információ álljon az Önök rendelkezésére!

A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok, valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól függően naponta többször is változhatnak. A pontos adatokért lépjen kapcsolatba a kiválasztott pénzváltó hellyel. A weboldalon található téves információkból a valutaváltás során fakadó kellemetlenségekért sem a konkrét pénzváltó hely, sem pedig a valutacentrum.hu felelősséget nem vállal.
Egyes pénzváltók a tranzakciós illeték bevezetésével kezelési költséget számíthatnak fel! A weboldalon olvasható árfolyamok ezen költséget nem minden esetben tartalmazzák!

Település Név Cím Nyitvatartás
Budapest Northline XX. Kossuth Lajos u. 33.
Budapest IBUSZ Iroda XX. Mártírok útja 281., Tesco H-Szo: 9-20, V: 9-19
Budapest And Now Kft. XX. Mártírok útja 281., Tesco H-Szo: 9-20, V: 9-19
Budapest Csep Change XX. Kossuth L. u. 26-28.

FIGYELEM! Bár mindent megteszünk, hogy az adatbázisunkban szereplő adatok hűen tükrözzék a valóságot, előfordulhat, hogy a keresés eredményeként kiválasztott pénzváltó hely a térképen nem pontosan ugyanazon a földrajzi koordinátán kerül ábrázolásra, ahol a valóságban található. Ha ilyen eltérést tapasztal, megköszönjük, ha Kapcsolat menüpontunkban tájékoztat minket!