Bemutatkozás

A valutacentrum.hu megalkotói 2009-ben, az oldal létrehozásakor azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy egy olyan internetes portált hívjanak életre, amely a valutaváltással kapcsolatos információk gyűjtőhelyeként működve egyedi szolgáltatásaival naprakész módon tudja kiszolgálni látogatóit.

Az oldal "motorja" az a keresőmodul, amely Magyarországon egyedülálló módon biztosítja a valutaváltó helyek térképes keresését. A keresőmodul segítségével az oldal látogatója néhány kattintással rátalálhat a számára könnyen elérhető pénzváltó helyekre, a megfelelő valuta árfolyamokra. A keresés alapjául egy adatbázis szolgál, amelyet a pénzváltással foglalkozó vállalkozásokkal együttműködve csapatunk folyamatosan aktualizál és bővít, hogy mindig a megfelelő minőségű és pontosságú adatok álljanak a látogatók rendelkezésére.

Az oldallal vagy az adatbázisban található adatokkal kapcsolatos észrevételeit Kapcsolat menüpontunkban juttathatja el hozzánk. Hiszünk abban, hogy az Önök visszajelzései és észrevételei alapján mind jobbá és megbízhatóbbá tehetjük oldalunkat.

Jó böngészést kíván:

       a valutacentrum.hu csapata