Budapest, IX. kerületi pénzváltók (9 db)

Ezen az oldalon a listázzuk a(z) IX. kerületi pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb IX. kerületi valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres? Ismer egy IX. kerületi pénzváltót, amely még nincs benne az adatbázisunkban? Kattintson ide, és segítsen nekünk abban, hogy még több és pontosabb információ álljon az Önök rendelkezésére!

A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok, valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól függően naponta többször is változhatnak. A pontos adatokért lépjen kapcsolatba a kiválasztott pénzváltó hellyel. A weboldalon található téves információkból a valutaváltás során fakadó kellemetlenségekért sem a konkrét pénzváltó hely, sem pedig a valutacentrum.hu felelősséget nem vállal.
Egyes pénzváltók a tranzakciós illeték bevezetésével kezelési költséget számíthatnak fel! A weboldalon olvasható árfolyamok ezen költséget nem minden esetben tartalmazzák!

Település Név Cím Nyitvatartás
Budapest Exclusive Change Kft. IX. METRO Áruház - Gyáli út 35-37. H-P: 8-18, Szo: 8-16
Budapest Northline IX. Vámház krt. 1-3. (Vásárcsarnok)
Budapest Gold Change IX. Ferenc krt. 33. H-P: 9-18 Sz: 9-15
Budapest Good Change IX. Ráday u. 4. H-Szo: 9-18
Budapest General Change IX. Ráday u. 1. H-P: 9:30-17
Budapest Kaadan Co Kft. IX. Lónyay u. 3. H-P: 9:30-18, Szo: 9:30-15
Budapest Perfect Change Team Kft. IX. Népliget Autóbusz Pályaudvar H-V: 6-20
Budapest Perfect Change Team Kft. IX. Üllői út 131., buszpályaudvar
Budapest Center Change IX. Ferenc krt. 17. H-P: 9-20, Szo: 10-18

FIGYELEM! Bár mindent megteszünk, hogy az adatbázisunkban szereplő adatok hűen tükrözzék a valóságot, előfordulhat, hogy a keresés eredményeként kiválasztott pénzváltó hely a térképen nem pontosan ugyanazon a földrajzi koordinátán kerül ábrázolásra, ahol a valóságban található. Ha ilyen eltérést tapasztal, megköszönjük, ha Kapcsolat menüpontunkban tájékoztat minket!