Jász-Nagykun-Szolnok megyei pénzváltók (12 db)

Ezen az oldalon a listázzuk a(z) jász-nagykun-szolnok megyei pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb jász-nagykun-szolnok megyei valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres? Ismer egy jász-nagykun-szolnok megyei pénzváltót, amely még nincs benne az adatbázisunkban? Kattintson ide, és segítsen nekünk abban, hogy még több és pontosabb információ álljon az Önök rendelkezésére!

A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok, valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól függően naponta többször is változhatnak. A pontos adatokért lépjen kapcsolatba a kiválasztott pénzváltó hellyel. A weboldalon található téves információkból a valutaváltás során fakadó kellemetlenségekért sem a konkrét pénzváltó hely, sem pedig a valutacentrum.hu felelősséget nem vállal.
Egyes pénzváltók a tranzakciós illeték bevezetésével kezelési költséget számíthatnak fel! A weboldalon olvasható árfolyamok ezen költséget nem minden esetben tartalmazzák!

Település Név Cím Nyitvatartás
Jászberény IBUSZ Iroda Szövetkezet u 7. H-P: 8-16
Jászberény Exclusive Special Change Kft. Nagykátai út 2., Tesco H-Szo: 8-20, V: 9-19
Szolnok Exclusive Best Change Kft. Ady E. u. 28/a., Plaza H-Szo: 9-20, V: 10-18
Szolnok Corner Trade Batthyány u. 8. H-V: 8-21
Szolnok IBUSZ Iroda Boldog Sándor István krt. 2/a. H-P: 9-17, Szo: 9-13
Szolnok Exclusive Best Change Kft. Felső Szandai rét 1., Cora H-Szo: 9-19, V: 9-18
Szolnok Northline Mátyás király út 29.
Szolnok Correct Change Baross u. 36. H-P: 9-18
Karcag Exclusive Best Change Kft. Kisújszallási u. 34., Tesco H-Szo: 9-18, V: 9-19
Mezőtúr EU-Study (IBUSZ partner) Dózsa György út. 42-44. H-P: 8-16
Tiszafüred Exclusive Tours Kft. Piac tér 7. H-P: 9-17:30, Szo: 8:30-12:30
Kenderes King Change Petőfi út 10. H-P: 9-19, Szo: 8-13, V: 14-19

FIGYELEM! Bár mindent megteszünk, hogy az adatbázisunkban szereplő adatok hűen tükrözzék a valóságot, előfordulhat, hogy a keresés eredményeként kiválasztott pénzváltó hely a térképen nem pontosan ugyanazon a földrajzi koordinátán kerül ábrázolásra, ahol a valóságban található. Ha ilyen eltérést tapasztal, megköszönjük, ha Kapcsolat menüpontunkban tájékoztat minket!