Soproni pénzváltók (20 db)

Ezen az oldalon a listázzuk a(z) soproni pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb soproni valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres? Ismer egy soproni pénzváltót, amely még nincs benne az adatbázisunkban? Kattintson ide, és segítsen nekünk abban, hogy még több és pontosabb információ álljon az Önök rendelkezésére!

A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok, valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól függően naponta többször is változhatnak. A pontos adatokért lépjen kapcsolatba a kiválasztott pénzváltó hellyel. A weboldalon található téves információkból a valutaváltás során fakadó kellemetlenségekért sem a konkrét pénzváltó hely, sem pedig a valutacentrum.hu felelősséget nem vállal.
Egyes pénzváltók a tranzakciós illeték bevezetésével kezelési költséget számíthatnak fel! A weboldalon olvasható árfolyamok ezen költséget nem minden esetben tartalmazzák!

Település Név Cím Nyitvatartás
Sopron Exclusive Change Kft. Ipar krt. 30., Tesco H-Szo: 8:30-20, V: 9-19
Sopron Limit Change Gyár u. 3. H-Szo: 7:30-19:30
Sopron Limit Change Lackner Kristóf utca H-Szo: 6:-22, V: 7-22
Sopron Limit Change Torna u. 1. H-P: 7:45-17:15, Szo: 7:45-14
Sopron Limit Change Bartók Béla utca H-P: 8-20, Szo: 8-16
Sopron Zso-Zso Tabak & Change Lackner K. u. 31. H-V: 7:30-21
Sopron Linda Tours Erzsébet u. 7. H-P: 9-17, Szo: 9-13
Sopron Linda Tours Várkerület 102.
Sopron Börzsei és Fia Kft. Várkerület 53.
Sopron Correct Change Ógabona tér 8. H-P: 8-18, Szo: 8-14
Sopron Geld Tours Kft. Höflányi u. 45
Sopron Money Tours Kft. Bartók Béla utca, Pagoda sor 2.
Sopron Money Tours Kft. Várkerület 42.
Sopron Money Tours Kft. Várkerület 8.
Sopron Brava Kft. Várkerület 31.

FIGYELEM! Bár mindent megteszünk, hogy az adatbázisunkban szereplő adatok hűen tükrözzék a valóságot, előfordulhat, hogy a keresés eredményeként kiválasztott pénzváltó hely a térképen nem pontosan ugyanazon a földrajzi koordinátán kerül ábrázolásra, ahol a valóságban található. Ha ilyen eltérést tapasztal, megköszönjük, ha Kapcsolat menüpontunkban tájékoztat minket!