Szolnoki pénzváltók (6 db)

Ezen az oldalon a listázzuk a(z) szolnoki pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb szolnoki valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres? Ismer egy szolnoki pénzváltót, amely még nincs benne az adatbázisunkban? Kattintson ide, és segítsen nekünk abban, hogy még több és pontosabb információ álljon az Önök rendelkezésére!

A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok, valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól függően naponta többször is változhatnak. A pontos adatokért lépjen kapcsolatba a kiválasztott pénzváltó hellyel. A weboldalon található téves információkból a valutaváltás során fakadó kellemetlenségekért sem a konkrét pénzváltó hely, sem pedig a valutacentrum.hu felelősséget nem vállal.
Egyes pénzváltók a tranzakciós illeték bevezetésével kezelési költséget számíthatnak fel! A weboldalon olvasható árfolyamok ezen költséget nem minden esetben tartalmazzák!

Település Név Cím Nyitvatartás
Szolnok Exclusive Best Change Kft. Ady E. u. 28/a., Plaza H-Szo: 9-20, V: 10-18
Szolnok Corner Trade Batthyány u. 8. H-V: 8-21
Szolnok IBUSZ Iroda Boldog Sándor István krt. 2/a. H-P: 9-17, Szo: 9-13
Szolnok Exclusive Best Change Kft. Felső Szandai rét 1., Cora H-Szo: 9-19, V: 9-18
Szolnok Northline Mátyás király út 29.
Szolnok Correct Change Baross u. 36. H-P: 9-18

FIGYELEM! Bár mindent megteszünk, hogy az adatbázisunkban szereplő adatok hűen tükrözzék a valóságot, előfordulhat, hogy a keresés eredményeként kiválasztott pénzváltó hely a térképen nem pontosan ugyanazon a földrajzi koordinátán kerül ábrázolásra, ahol a valóságban található. Ha ilyen eltérést tapasztal, megköszönjük, ha Kapcsolat menüpontunkban tájékoztat minket!