Szombathelyi pénzváltók (12 db)

Ezen az oldalon a listázzuk a(z) szombathelyi pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb szombathelyi valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres? Ismer egy szombathelyi pénzváltót, amely még nincs benne az adatbázisunkban? Kattintson ide, és segítsen nekünk abban, hogy még több és pontosabb információ álljon az Önök rendelkezésére!

A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok, valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól függően naponta többször is változhatnak. A pontos adatokért lépjen kapcsolatba a kiválasztott pénzváltó hellyel. A weboldalon található téves információkból a valutaváltás során fakadó kellemetlenségekért sem a konkrét pénzváltó hely, sem pedig a valutacentrum.hu felelősséget nem vállal.
Egyes pénzváltók a tranzakciós illeték bevezetésével kezelési költséget számíthatnak fel! A weboldalon olvasható árfolyamok ezen költséget nem minden esetben tartalmazzák!

Település Név Cím Nyitvatartás
Szombathely Exclusive Change Kft. Zanati u 70., Tesco H-Szo: 8-19:30, V: 9-19
Szombathely Exclusive Change Kft. Fő tér 21. H-P: 8-19, Szo: 8-17
Szombathely Exclusive Change Kft. Rozsnyó u. 1. (Praktiker) H-Szo: 8-19:30, V: 9-18
Szombathely Vecto Kft. Fő tér 46.
Szombathely Vecto Kft. Hunyadi u. 2.
Szombathely Corner Trade Fő tér 24. H-V: 8-21
Szombathely IBUSZ Iroda Fő tér 44. H-P: 8-17, Szo: 8-12
Szombathely Mihályi Pénzváltó Thököly u. 37.
Szombathely Exclusive Change Kft. Fő tér 26. H-Szo: 8-19
Szombathely Perfect Change Team Kft. Mártírok tere 5., Uránia Udvar H-P: 8-18, Szo: 8-14
Szombathely OK Money Kft. Király u. 1/a. H-P: 8:30-17, Szo: 8:30-12:30
Szombathely Perfect Change Team Kft. Viktória u. 12., Szombathely Center

FIGYELEM! Bár mindent megteszünk, hogy az adatbázisunkban szereplő adatok hűen tükrözzék a valóságot, előfordulhat, hogy a keresés eredményeként kiválasztott pénzváltó hely a térképen nem pontosan ugyanazon a földrajzi koordinátán kerül ábrázolásra, ahol a valóságban található. Ha ilyen eltérést tapasztal, megköszönjük, ha Kapcsolat menüpontunkban tájékoztat minket!